Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trusa determinare IgE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trusa Elisa se foloseste pentru determinarea cantitativa a imunoglobulinei E din ser. Testarea se foloseste in diagnosticarea hipertensivilor si a reactiilor alergice la pacienti.

La pacientii cu boli alergice atopice precum astmul atopic, dermatita atopica si febra fanului(rinita alegica sezoniera) s-a constat o crestere a nivelului imunoglobulinei E totale in sange. IgE este cunoscuta de asemenea si sub denumirea de anticorp reagin. In general, nivele ridicate de ale IgE indica o probabilitate crescuta a unei hipersensibilitati mediate a IgE, responsabila pentru reactiile alergice. S-a demonstrate ca infestarile cu paraziti, cum ar fi hookworm.

Si anumite tulburari clinice, incluzand asprgillosis fac parte din cauzele ce produc un nivel ridicat al IgE. Niveluri ridicate ale IgE se intalnesc in cazuri de hipergamaglobulinemie, boli autoimune, colita ulcercreativa, hepatita, cancer si malaria. Cordonul ombilical de sange si nivelul IgE pot fi esentiale in testarea unor posibile alergii la copii. Anumite grupuri de cellule albe, cum ar fi basofilele sau celulele mast au receptori membranari pentru moleculele de IgE.

Aceste celule tinta, in urma unor serii de reactii complexe, formeaza o combinatie de un alergian specific cu anticorpii sensitivati ai basofilelor sau a mastocitelor si initiaza eliberarea unor anumiti agenti vasoactivi in sangele circulant, cum ar fi histamina. In urma acestor reactii apar constrictii ale muschilor mici, dilatatia vaselor de sange mici, activarea plachetelor si iritarea terminatiilor nervoase la nivelul pielii, toate caracteristici pentru reactiile alergice.

Simptomele clinice tipice instalate imediat ale unei hipersensibilitati sunt inflamarea si pruritul pielii sau congestia in o reactie bronsica. Concentratia nivelului de IgE la un pacient este dependent de de doi factori: durata reactiilor alergice si numarul de alergieni la care pacientul este sensibil. Persoanele non-alergice au un nivel al IgE-ului care poate varia larg ce creste din timpul copilariei si poate ajunge la valorile cele mai inalte la varstele de 15- 20 de ani. Dupa aceasta varsta ramane stabil pana la varsta de 60 de ani cand incepe sa scada incet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura