Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test determinare cancer CA 15-3 Diametra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trusa Elisa se foloseste pentru determinarea cantitativa a CA15-3 din ser.

Cancerul la san este cea mai amenintatoare leziune maligna la femei din toate tarile dezvoltate din ziua de azi, cu un numar aproximativ de 180.000 de noi cazuri diagnosticate in fiecare zi. Jumatate dintre aceste cazuri se dovedesc a fi node-negativ . 30% din cazuri progreseaza catre boli metastazice.

Exista o serie de markeri tumorali care ajuta medicul in identificarea si diagnosticul persoanelor care vor avea o forma agresiva a bolii sau care vor avea un curs indolent. Acesti markeri includ esterogenul si receptorii de progesteron, factorul de crestere a receptorului epidermal, gena tumorala suppresor p53, cathepsin D, markefi proliferatori si CA15-3.Ca15-3 este cel mai de folos in monitoorizarea pacientilor post-operatorii pentru recurenta, boli metastazice particulare.

96% din pacientii cu recurenta locala si sistematica au un nivel ridicat al CA15-3, ceea ce este de folos in prevenirea recurentei mai devreme decat in cazul criteriilor radiologice si clinice. O crestere de 25% a CA15-3 este asociata cu o pregresie a carcinomei. O crestere de 50% a CA15-3 este asociata cu raspunsul la tratament.

CA15-3 etse mult mai sensibil decat CEA in detectia timpurie a recurentei la cancerul de san. Combinat cu CA125, CA15-3 este util in detectia timpurie a recidivei la cancerul ovarian. CA15-3 are nivel ridicat si in cazul tumorilor la colon plaman si hepatice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura