Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test determinare CA 19-9 Diametra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trusa Elisa se foloseste pentru determinarea cantitativa a CA19-9 din ser.

Un grup de glicoproteine SLA, precum CA19-9 si CA19-5 sunt recunoscute ca fiind antigeni asociati ai canerului circular la cancerul gastrointestinal. CA19-9 reprezinta cel mai important si mai de baza marker tumoral carbohidrat. Distributia imunohistologica a a CA19-9 in tesuturi este consecventa cu determinarile cantitative mai ridicate ale concentratiei de CA 19-9 la cazurile cu cancer decat la oamenii sanatosi.

Acest antigen asociat poate fi ridicat in unele cazuri de conditii non-maligne. Studiile demonstreaza ca valorile serului CA19-9 pot fi utile in monitaorizarea subiectilor cu unele diagnosticuri, precum: pancreatita, carcinome gastrice si hepatice, colorectal, etc.

S-a demonstrat ca un nivl ridicat persistent al CA19-9 in urma unui tratament poate fi indiciul unei metastaze oculte sau a unei recidive. Un nivel crescand al CA19-9 este indiciu pentru boli maligne progresive si raspuns slab la tratament medicamentos. Un declin al nivelului CA19-9 poate fi indiciul unui raspuns bun la tratament si respectiv un pronostic favorabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura