Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trusa determinare AFP Diametra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trusa Elisa se foloseste pentru determinarea cantitativa a alfa-fetoproteinei (AFP) din ser.

AFP este o glicoproteina cu greutate moleculara de aproximativ 70 000 Da. In mod normal, AFP este produs in timpul dezvoltarii fetale si neonatale de catre ficat, sacul embrionar si, in concentratii mici, de catre tractul intestinal. Dupa nastere, concentratiile de AFP din ser scad rapid, astfel incat in timpul celui de-al doilea an de viata si dupa aceea, in ser se detecteaza cantitati foarte mici.

Cresterea AFP seric pana la valori anormale apare in cateva maladii maligne, in principal in cancerul testicular nonseminomatos si carcinomul primar hepatocelular. In cazul cancerului testicular nonseminomatos, s-a observat o legatura directa intre nivelele crescute de AFP si stadiul bolii. S-au mai observat nivele crescute AFP la pacientii diagnosticati cu seminoame cu elemente nonseminomatoase, darn u si lapacientii cu seminoame clare.

In plus, concentratii crescute de AFP s-au observat la pacientii cu maladii noncanceroase, incluzand ataxie telangiectasia, tirozinemie ereditara, hiperbilirubinemia neonatala, hepatita virala acuta, hepatita cronica activa si ciroza. De asemenea, femeile insarcinate prezinta nivele crescute de AFP. Asadar, testarea AFP nu este recomandata ca metoda de screening pentru detectarea prezentei cancerului in populatia generala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura