Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test antigen CA 125 Diametra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trusa Elisa se foloseste pentru determinarea cantitativa a CA125 din ser.

Antigenul 125 (CA125) este un antigen de suprafata asociat cu cancerul epitelial ovarian. In ser, CA125 este asociat cu o masa moleculara ridicata a glicoproteinelor. Unele studii au aratat ca niveluri ridicate ale serului CA125 pot fi gasite la indivizi suferind de endometroid serios, clear-cell sau carcinoma ovariana nediferentiata.

Concentratia de CA125 este mai mare de 35UI/ml la 60 % dintre femeile cu cancer ovarian si >80% la pacientii cu cancer ovarian diseminat. Nivelul CA125 este ridicat la 1% dintre femeile sanatoase, 3% la femeile sanatoase cu boli ovariene beligne, 6% la pacientii cu conditii non-neoplastice( incluzand sarcina, menstruatia, endometriosis, fibron uterin, boli hepatice sau inflamatii ale peritoneului, ale pericardului sau ale pleurei.

Concentratia de ser CA125 poate fi utila in monitorizarea tratamentului si a distingerii intre un raspuns bun la tratament sau la progresia unei boli maligne cu raspuns slab la tratament. CA125 este cel mai sensibil marker pentru cancer ovarian rezidual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura