Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test anticorpi IgG/IgM Covid 19

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Testul rapid OnSite Covid-19 IgG/IgM este un test imunologic cu flux lateral de unica folosinta, destinat detectarii si diferentierii calitative a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG si IgM la nivelul serului si plasmei sau sangelui uman integral care contine EDTA, heparina sau anti-coagulante cu citrat.

Testul rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM este destinat utilizarii ca ajutor in identificarea persoanelor cu un raspuns imun adaptiv la SARS-CoV-2, indicand o infectie recenta sau anterioara. In acest moment, nu se stie cat timp persista anticorpii dupa infectie si daca prezenta anticorpilor confera imunitate de protectie.

Rezultatele ajuta la detectarea anticorpilor SARS CoV-2. Anticorpii anti-SARS-CoV-2 IgG si IgM sunt in general detectabili in sange la cateva zile dupa infectia initiala, desi durata de timp in care anticorpii sunt prezenti dupa infectie nu este bine caracterizata. Persoanele pot avea virusul detectabil timp de cateva saptamani dupa seroconversie.

Sensibilitatea testului rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM imediat dupa infectie este necunoscuta. Rezultatele negative nu exclud infectia acuta cu SARS-CoV-2. Daca se suspecteaza o infectie acuta, este necesara testarea directa pentru SARS-CoV-2.
Rezultatele fals pozitive pentru testul rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM pot aparea in urma reactivitatii incrucisate de la anticorpii pre-existenti sau din alte cauze posibile. Datorita riscului de rezultate fals pozitive, confirmarea rezultatelor pozitive ar trebui luata in considerare folosind teste secundare diferite, precum ELISA sau testul IgG/IgM pe baza de chemiluminiscenta.

Exclusiv pentru prescriptie medicala. Exclusiv pentru diagnostic in vitro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura