Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test anticorpi Helicobacter Pylori CTK Biotech

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Utilizarea preconizata
Testul rapid Combo OnSite Anticorpi anti H.pylori este un test imunologic cromatografic cu flux lateral pentru detectarea calitativa a anticorpilor (IgG, IgM si IgA) anti Helicobacter pylori (H. pylori) in ser uman, plasma sau sange integral. Este destinat sa fie utilizat ca test de screening si ca ajutor pentru diagnosticarea infectiei cu H. pylori. Orice specimen reactiv cu testul combo rapid OnSite H.pylori Ab trebuie sa fie confirmat cu metode alternative de testare si constatari clinice.

REZUMAT SI EXPLICAREA TESTULUI
Helicobacter pylori este asociat cu o varietate de afectiuni gastro-intestinale, incluzand dispepsia non-ulceroasa, ulcerele duodenale si gastrice si gastrita cronica activa 1,2. Prevalenta infectiei cu H. pylori ar putea depasi 90% la pacientii cu semne si simptome de boli gastro-intestinale. Studiile recente indica o asociere a infectiei cu H. pylori cu cancerul de stomac * 1 2 3 4 5 .

Colonizarea H. pylori in sistemul gastrointestinal provoaca raspunsuri specifice la anticorpi 4,5,6 care ajuta la diagnosticarea infectiilor cu H. pylori si la monitorizarea eficacitatii tratamentului pentru bolile asociate cu H. pylori. Antibioticele, in combinatie cu compusii de bismut, s-au dovedit a fi eficiente in tratarea infectiei active cu H. pylori. Eradicarea cu succes a H. pylori este asociata cu o ameliorare clinica la pacientii cu boli gastro - intestinale care furnizeaza dovezi suplimentare 7.

Testul Rapid Combo OnSite H. pylori Ab este cea mai recenta generatie de imunoteste cromatografice care utilizeaza antigeni recombinanti pentru a detecta anticorpi pentru H. pylori in ser uman, plasma sau sange integral. Testul este usor de utilizat, foarte sensibil si specific.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura