Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test imunologic HAV IgM Total casete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Utilizare prevazuta

Testul rapid HAV IgM OnSite este un test imunologic cu flux lateral pentru detectarea calitativa a anticorpilor IgM impotriva virusului hepatitei A (HAV) in serul, plasma sau sangele integral uman. Acesta este destinat sa fie utilizat de catre profesionisti ca un test de screening si ofera un rezultat preliminar al testului pentru a ajuta la diagnosticarea infectiei cu HAV.

Orice interpretare sau utilizare a acestui rezultat preliminar al testului trebuie sa se bazeze, de asemenea, pe alte constatari clinice, precum si pe rationamentul profesional al cadrelor medicale. Se recomanda luarea in considerare a metodei (metodelor) de testare alternativa pentru a confirma rezultatul testului obtinut de acest dispozitiv.

REZUMAT SI EXPLICAREA TESTULUI

HAV, un virus ARN cu sens pozitiv, este membrul unic al familiei Picornaviridae1. Transmiterea lui depinde in primul rand de transmiterea in serie de la persoana la persoana pe cale orala/fecala. Desi hepatita A nu este de obicei o boala cu transmitere sexuala, rata de infectare este crescuta in randul barbatilor care intretin relatii sexuale cu barbati, ca urmare a contactului oral-anal .Prezenta IgM anti-HAV specific in probele de sange sugereaza o infectie acuta sau recenta cu HAV 4-6. Anti-HAV IgM creste rapid in titru la o perioada de 4-6 saptamani dupa infectie si apoi scade la nivele non-detectabile in termen de 3 pana la 6 luni, in cazul celor mai multi pacienti .Testul rapid HAV IgM OnSite este o imunodozare cu flux lateral pentru detectarea calitativa a anticorpilor IgM impotriva virusului hepatitei A (HAV) in serul, plasma sau sangele integral. Acesta poate fi efectuat in termen de 15 minute de catre personalul minim calificat si fara utilizarea echipamentului de laborator.

PRINCIPIUL DE TESTARE

Testul rapid OnSite HAV IgM este un test imunologic cromatografic cu flux lateral. Caseta de testare este formata din: 1) un tampon conjugat colorat de culoare visinie care contine antigeni HAV conjugat cu aur coloidal ( conjugati HAV ) si un anticorp de control conjugat cu aur coloidal si 2) o banda de membrana de nitroceluloza care contine o linie de testare (linia T) si o linie de control (linia C). Linia T este pre-acoperita cu anticorpi de soarece anti IgM anti-uman , iar linia C este pre-acoperita cu un anticorp al liniei de control. Atunci cand un volum adecvat de specimen de testare este distribuit in godeul de proba al casetei, si solutie tampon in godeul aferent, respectiv, specimenul migreaza prin actiunea capilara pe caseta. Anti-HAV IgM, daca este prezent in speciment, se va lega de conjugatii HAV Ag. Imunocomplexul este apoi capturat pe membrana prin anticorpii de soarece pre-acoperiti anti HAV IgM uman, formand o linie T culoare visinie, indicand un rezultat pozitiv al testului. Absenta liniei T sugereaza un rezultat negativ al testului anti-HAV IgM. Testul contine un control intern (linia C) care ar trebui sa prezinte o linie de culoare visinie a imunocomplexului anticorpilor de control, indiferent de dezvoltarea oricarei culori pe linia T. Daca linia C nu se dezvolta, rezultatul testului este nevalid si specimenul trebuie retestat cu un alt dispozitiv.

REACTIVI SI MATERIALE FURNIZATE

• Pungi de folie sigilate individual continand:
• Un dispozitiv caseta
• Un desicant
• 5 tuburi capilare L
• Diluant de specimen (REF SB-R0090, 5 mL / flacon)
• Un prospect (instructiuni de utilizare)
• Control pozitiv
• Control negativ

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura