Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Test antigen Covid 19

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Testul rapid OnSite Covid-19 Ag este un test imunologic cu flux lateral, in vederea detectarii calitative a antigenilor nucleocapsizi din probele de frotiu nasofaringeal (NP) prelevate de la indivizi suspecti de COVID-19, in primele sapte zile de la debutul simptomelor.

Acest test a fost creat pentru a-i ajuta pe profesionistii din domeniul medical la diagnosticarea coronavirusului de tip SARS-CoV-2.

Un rezultat pozitiv indica prezenta antigenilor virali, insa corelatia cu istoricul pacientului si cu alte informatii de diagnostic sunt necesare in vederea stabilirii starii de infectare. Rezultatele pozitive nu elimina posibilitatea existentei altor infectii bacteriene sau virale.

Rezultatele negativ in cazul pacientilor cu debut simptomatologic de peste sapte zile vor trebui confirmate prin teste moleculare. Rezultatele negativ nu elimina posibilitatea existentei infectiei cu SARS-CoV-2 si nu ar trebui folosite ca baza unica de tratament sau la gestionarea deciziilor care il privesc pe pacient.

Rezultatele negativ trebuie avute in vedere in contextul expunerilor recente ale pacientului, al istoricului acestuia si al prezentei semnelor si simptomelor clinice consistente cu COVID-19.

Sensibilitate relativa: 92,0% (95% CI: 74,0-99,0%); Specificitate relativa: 100% (95% CI: 98,6-100%); Concordanta generala: 99,3% (95% CI: 97,6-99,9%)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura